We rejuvenated and modernized this stately 1920s era Victorian home with a complete renovation and 2,000 sq. ft. addition. The existing structure was raised to lay a new upgrade drainage, and add extensive below-grade waterproofing, during which our sitework accommodated zero space between the adjacent lots with minimal disruption to neighbors and the neighborhood.

The living spaces are distinguished by clean lines, all new windows, doors, hardwood flooring and lighting throughout, custom casework and cabinetry, and a new second floor with bedrooms and bath with frameless shower. The new stair and deck both feature custom steel railings.

like pinterest

Completed:
2006

Architecture & Interior Design:
Maura Fernandez Abernethy Design

Photography:
© Matthew Millman

Site: Straightforward
Editorial Photography: © Bruce Damonte